Nieuws (archief)

Nieuwe voorstelling van Audrey Bolder in 2017

Bep dochter van Rietveld - Audrey Bolder
Flyer “Bep dochter van Rietveld – Audrey Bolder” (klik op de afbeelding om te downloaden)
‘Bep, dochter van Rietveld’
Zie voor de data: http://audreybolder.nl/agenda/

‘Bep, dochter van Rietveld’ is een levendige muzikale theatervoorstelling waarin de geheimen van de familie Rietveld ontrafeld worden. Een intrigerende solo van de Utrechtse actrice en zangeres Audrey Bolder waarin ze onderzoekt hoe legitiem het is offers te brengen om je doel te bereiken. Daarbij dient Elisabeth Eskes-Rietveld (Bep) – schilderes en oudste dochter van architect en meubelontwerper Gerrit Rietveld – als inspiratiebron. Door Beps ogen zien we haar vader omarmd worden door kunstgroep De Stijl; de bonte stoet aan personages die voorbij trekt, blijkt ook voor het leven van Bep zeer bepalend. Bij Audrey rijst de vraag ten koste van wie of wat je kunstenaar mag zijn.

 
 

Tentoonstelling werken van Bep Rietveld in KuuB

1974Van zondag 28 februari t/m zondag 6 maart 2016 zal in Kunstruimte KuuB een solo-expositie plaatsvinden met werken van Bep Rietveld. Een unieke expositie, want deze werken zijn allen in privé bezit.

Tijdens de expositie wordt er op maandag 29 februari 2016 in KuuB een cultureel diner georganiseerd. Deze avond zal geheel in het teken staan van de kunst van vader en dochter Rietveld, de Stijl en het levensverhaal van Bep Rietveld. Dit belooft een bijzondere avond te worden, omringd door het werk van Bep en in aanwezigheid van familieleden van Bep.

Opening op zondag 28 februari 2016 om 17.00 uur. KuuB (Pieterstraat 3, Utrecht) is die week iedere dag geopend van 13:00 tot 18:00 uur.